Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011


Big Smoke





ΤΡΟΥΑ - ΝΑΝΤ Χ

ΑΝΖΕ – ΤΟΥΡ 1

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΝΟΒΑΡΑ – ΡΟΜΑ 2

English Sheeps

BLACK SHEEP
Χωρίς πολλά πολλά... στο ψητό

Νιούκαστλ - Έβερτον
12,40
Άστον Βίλα - Νόργουιτς
Συνολικά Γκολ 1ου Ημιχρόνου 1.5
Over 1.52,65
Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ.
Συνολικά Γκολ 1ου Ημιχρόνου 1.5
Over 1.52,35



Και που σαι... τις αποδόσεις τις κανονίζει η UNIBET με 150% bonus εγγραφής απο τη πρώτη στιγμή.

Σάββατο με πολλά goals

6 στα
6 100% επιτυχία  


Betoclock

Συνεχίζει η στήλη μου (betoclock)  να έχει ποσοστά πάνω από 95% επιτυχίας. Ελπίζω να ακολουθείτε τις προτάσεις μου και να βάζετε μερικά επιπλέον χρήματα στον μηνιαίο εισόδημά σας. Όπως ξέρετε σε αυτή τη στήλη παίζουμε αγώνες κατά τις λευκής ισοπαλίας και πιο συγκεκριμένα κατά του 0-0 σκορ. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

Ας δούμε τις σημερινές μας προτάσεις για να κοντράρουμε το 0-0:

 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 0-0    ΣΚΟΡ 
1
Βαγιαδολίδ
Χερέθ
13.5 2-1
2 Αλμερία Χουέσκα 13 2-1
3 Θέλτα Βίγκο Καρταγένα 14 1-0
4 Μίντλεσμπρο Γουότφορντ 14 1-0
5 Άρης Ολυμπιακός 9.2 2-3
6
Κρουζ Αζούλ
CF Αμέρικα 14.5 3-1

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Καλησπέρα παίδες. Σήμερα το κουπονάκι είναι αρκετά περίεργο και η αλήθεια είναι ότι όλο το βάρος θα το ρίξω το Σαββατοκύριακο με ειδικά στοιχήματα και συστήματα για να γεμίσουμε τις τσέπες μας. Αν όμως σας τρώει ο κώλος σας να παίξετε και σήμερα θα σας πω 3 σημεία που ξεχώρισα. Από Ολλανδία 2 θα στοιχηματίσουμε το διπλό της ΦΚ Αιντχόβεν(2.3), Βελγικό πρωτάθλημα παίζουμε άσσο την Γάνδη (1.4) και από Ισπανία 2 ρισκάρουμε με διπλό της Μπαρτσελόνα Β(2.35). Αύριο μαζί σας με τρελές προβλέψεις. Άντε φιλούρες... και καλά κέρδη.

Μα τι άλλο πολλά goaaaaaaaaaaals!!!

3 στα
3 100% επιτυχία  
Betoclock


Καλησπέρα σας φίλοι μου και πάλι εχθές το απόλυτο στις προτάσεις μας. Συνεχίζουμε να μοιράζουμε λεφτά, όχι πολλά αλλά αρκετά για ένα καλό μεροκάματο. Αν δεν έχεις άκρες δύσκολα βγάζεις λεφτά από το στοίχημα. Οπότε αυτό που λέω είναι να παίζεις 2-3 αγώνες την ημέρα κατά το 0-0 και να βγάζεις 20-30 ευρώ. πχ αν βγάζεις την ημέρα 30 ευρώ Χ 30 ημέρες που έχει ο μήνας στο τέλος του μήνα θα έχεις 900 ευρώ. Δλδ ένα μισθό.Δείτε εδώ. 


Ας δούμε τις σημερινές μας προτάσεις:

 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 0-0   ΣΚΟΡ 
1 Σίβασπορ
Φενέρμπαχτσε
15 2-0
2 Μάιντζ Στουτγάρδη 13 3-1
3 M. Μορέλια Γιαχουάρες 15 1-0


Big Smoke


Και έχτες εξελίχτηκε η μέρα λίαν καλώς με 3 / 4 σημεία να επαληθεύονται στο Europa League.Σήμερα από μένα έχουμε τα εξής:

ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ 2 4,90

ΜΑΪΝΤΖΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (1 : 0)handicap 2 5,50

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Europaaaaaaaaaaaaaa Leeeeeeeeeeeague

4 στα
4 100% επιτυχία  

Betoclock

Καλησπέρα σας φίλοι μου εχθές πήγαμε πολύ καλά με 100% επιτυχία στις προτάσεις μας ελπίζω και σήμερα να πάμε το ίδιο καλά. Στο Europa League συνήθως μπαίνουν πολλά goals και είναι μια καλή στοιχηματική ευκαιρία, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, όσο πλησιάζουμε στο τέλος των ομίλων και ξεκαθαρίζουν ποιες ομάδες θα περάσουν τόσο πιο αδιάφορες γίνονται. Οπότε να παίζουμε με προσοχή. Ο καλύτερος τρόπος στοιχηματισμού κατά την γνώμη μου είναι να παίξουμε κατά του 0-0. Δηλαδή να έρθει οποιοδήποτε άλλο σκορ. Πατήστε το κουμπί 95%  sure bet για περισσότερες πληροφορίες. Όπως θα έχετε δει το ποσοστό μου με αυτόν τον τρόπο ξεπερνά το 95% οπότε μια δοκιμή θα σας πείσει. Και όλα αυτά κάτω από την στέγη της BETFAIR.

Ας δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα:
 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 0-0   ΣΚΟΡ 
1 AEK Λοκομοτίβ 13 1-3
2 Λάτσιο Ζυρίχη 18 1-0
3 Φούλαμ Βίσλα Κρακοβίας 15.5 4-1
4 Ατλέτικο Μαδρίτης Ουντινέζε 13.5 4-0

Big Smoke

Αυτή τη βδομάδα έχει σπάσει ρεκόρ η ομάδα του Bet-Oclock!!!

Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το στοιχηματικό ντεμαράζ επιτυχιών και σήμερα με το Champions League των μπατίρηδων. Καλή τύχη σε όλους…


ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 1 2, 00

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2 2,40

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΣΤΟΟΥΚ 2 2,40

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ 2 2,00

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ


Black Sheep!!!

Πες του... ότι η Τότεναμ δεν είναι καμια του πεταματου να της δίνεις απόδοση 4
Πες του... οτι σήμερα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα νικήσουν
Πες του... ότι Στανταρ Λιεγής και Στοουκ είναι στανταρ!
Πες του... οτι αν θέλει να κανει καρέ του Άσσου να παιξει Στεάουα/ Σελτικ/Σαλτσμπουρκ και Μπερμιγχαμ
Και που σαι... τις αποδόσεις τις κανονίζει η UNIBET με 150% bonus εγγραφής απο τη πρώτη στιγμή.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ο Πρόεδρος



Εχθές ο κόσμος ούτε μπάλα είδε, ούτε έβγαλε κανά ψιλό εκτός και αν , προτού παίξει, είχε ρίξει βλέφαρο στο Bet-O-Clock.Δεν περάσαμε το βασικό ποντάρισμα αλλά πιάσαμε καλά και δύσκολα σημεία. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε απόψε. Αρπάχτε τις απόχες σας!!!
Γενικά σήμερα περιμένω καλύτερα ματσάκια απ' τα χθεσινά με πρώτο και καλύτερο Βιγιαρεάλ- Μαν. Σιτι. Και οι 2 τσουρουφλίζονται για την νίκη, αλλά οι πολίτες στα τελευταία τους παιχνίδια μοιράζουν πόνο!!! Βλέπω αρκετά γκολάκια οπότε θα προτιμήσω το overακι (1.70)
Στο καμπιονάτο η Ίντερ παραπαίει και έχει πάρει κυάλια για να δει την κορυφή. Σήμερα όμως παίζει Ευρώπη και ετοιμάζεται να ράψει κουστουμάκι στη Λιλ.Οι γάλλοι δεν έχουν καμια τύχη. Το σκορ βέβαια δεν θα εντυπωσιάσει. Ποντάρω στο Goal2-3 (1.80)
Παίδες σήμερα η Λυόν δεν χάνει για κανένα λόγο. Ναι εντάξει, ωραία τα είχε μαζέψει τα γκολάκια της την προηγούμενη αγωνιστική αλλά σήμερα δεν θα ηττηθεί. Και ας τον Μουρίνιο να κουρεύεται με την νέα Braun. 1X διπλή(2.14)
Η Νάπολι έχει κανει κοιλίτσα και δεν είναι στα καλυτερά της. Οι αντιπαθητικοί Γερμαναράδες από την άλλη έχουν βρει τα πατήματα τους στο πρωτάθλημα τα πάνε πολυ καλά. Ωραία και;;; Είπαμε σήμερα είναι Ευρώπη και θα πέσουν κορμιά. Πιθανό σημείο το Χ (5.00)

Τετάρτη με τι άλλο... πολλά goals φυσικά.

4 στα
4 100% επιτυχία  
Betoclock

Καλησπέρα φίλοι μου σχετικά καλά πήγαμε εχθές με 4/5 σημεία. Ήταν πραγματικά έκπληξη το 0-0 στο Emirates μετά τα 5 τέρματα που έβαλε στην Τσέλσι η Άρσεναλ.  Για σήμερα έχω να σας προτείνω 4 αγώνες και ελπίζω το βράδυ τα πάμε όλοι μαζί στο ταμείο...

Σε αυτό το blog θα μιλάμε για αγώνες με πολλά goal και φυσικά θα κοντράρουμε πάντα το 0-0 σκορ. Αν το κάνουμε τι θα κερδίσουμε? 95% πιθανότητα κέρδους. Καθόλου άσχημα έτσι...


 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ   ΣΚΟΡ 
1
Βιγιαρεάλ.
Μάντσεστερ Σίτι
13 0-3
2
Μπενφίκα
Βασιλεία 18 1-1
3
Λυών
Ρεάλ Μαδρίτης 15 0-2
4
Άγιαξ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 15 4-0



Big smoke

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

Εχτές Τρίτη πιάσαμε τα εύκολα και χάσαμε τα δύσκολα, πράγμα το οποίο δεν χάλασε καθόλου οποίον επιλέγει να παίζει τα παιχνίδια μονά. Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο να παίζουμε μονά στοιχήματα ή παρολί με ζητούμενα.

Σήμερα Τετάρτη έχω μια διάθεση να τζογάρω λίγο περισσότερο πάντα όμως σκεπτόμενα και με λογική.

ΙΝΤΕΡ – ΛΙΛ 1 2,05

ΛΥΟΝ – ΡΕΑΛ UNDER 2,5 2,00

Με ρίσκο…

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ακριβές σκορ 1-1 6,50

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΝ. ΣΙΤΙ ακριβές σκορ 1-3 15,00

Μαθήματα προ..Ιστορίας


Black Sheep (μπε.εε.ε.ε.εε)
Δεύτερη μέρα της 4ης αγωνιστικής του Champions league σήμερα και οι αγώνες φαινομενικά είναι βατοί . Αλλά μη ξεχνάμε ότι μια ομάδα μπορεί να πηγαίνει σαν έλληνα πρωθυπουργό στο πρωτάθλημα και όταν βγαίνει στη Ευρώπη να ξεφτιλίζεται, η και το αντίθετο, και για εμένα στο σημερινό κουπόνι της UNIBET υπάρχουν τέτοιες. Το Μόναχο δεν με έχει πείσει ούτε για την ομάδα ούτε και για το "αφιλόξενο" Allianz. Η Νάπολη από την άλλη έχει ομάδα "Καμμόρα" , τους θέλει τους βαθμό-ους ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει... σίγουρα κάποιος θα ματώσει. Στη Γαλλία υποδέχονται σήμερα τη Ρεάλ Μαδρίτης....ουαου!!!!!! αλλά εγω θα το παίξω Χ γιατί με πολύ καλύτερη ομάδα η Ρεάλ αρκετές φορές στο παρελθόν δεν κατάφερε να πάρει πάνω από 1 βαθμό εκεί μέσα. Και μιας που το ρίξαμε το Χ , σημειώστε το και παρακάτω στο Τραμπζονσπόρ -ΤΣΣΚΑ, οι ομάδες είναι δίδυμες, θα μπορούσαν να τους έχουν αγοράσει και ίδιες φανέλες, αν σκοράρει η μία θα σκοράρει και η άλλη , αν όχι η άλλη θα ντραπεί. Και τέλος η Ιντερ σήμερα θα κερδίσει.. απλά γιατι οι Γάλλοι στη Ιταλία είναι φλούδες
Ίντερ - Λιλ 1 2,05
Τραμπζονσπόρ - ΤΣΣΚA Μόσχας x 3,25
Λυών - Ρεάλ Μαδρίτης 1X(Δ) 2,30
Μπάγερν Μονάχου - Νάπολι X2(Δ) 3,70


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

soldi soldi soldi


Black Sheep

Καλό μήνα και αν δεν βγεί καλός, μην τα ρίξετε σε μένα... ελπίζω να ακολουθείτε τις προτάσεις μου μη γράφω τσάμπα εδώ μέσα...



Άρσεναλ - Μαρσέιγ X

Βαλένθια - Μπάγερ Λεβερκούζεν g-g

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός Πειραιώς X2

Πλζεν - Μπαρτσελόνα over 1,5 από ημίχρονο

Big Smoke


Big Smoke
Καλό μήνα σε όλους!

Καλύτερο ξεκίνημα στο Blog δεν θα μπορούσε πιστεύω να υπάρχει από την χθεσινή μπόμπα που έσκασε με τη Γρανάδα, ήταν και μία ευκαιρία να συστηθώ.

Με το δεξί... στο Champions League

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

  Κατεύθασε και ο τέταρτος της παρέας. Το team είναι πολύ δυνατό και σίγουρα αν το ακολουθήσετε θα πάψετε να πετάτε κουπόνια στον ΚΟΥΒΑ!!! Πάμε γρήγορα να δούμε το σημερινό.

   Ο Ολυμπιακός όποτε παίζει εκτός είναι ο μεγαλύτερος άσσος, αλλά οι γερμανοί είναι χάπατα στην άμυνα. Αν προσθέσεις το τροχονόμο που έχουν στα γκολποστ οι γαύροι, και τις πολύ δυνατές επιθέσεις των 2 ομάδων, το Goal/Goal(1.65) δείχνει σίγουρο. Πολύ καλύτερη απόδοση από τον άσσο.

   Ο ΑΠΟΕΛ βάλθηκε να μας τρελάνει αφού μέχρι τώρα δεν ξέρουν τι πάει να πει ήττα. Και άλλες απώλειες βαθμών όμως, για την Πόρτο θα την στείλουν για βρούβες!!!Οι κυπραίοι έχουν σημαντικές απουσίες οπότε θα ποντάρουμε στο διπλό (1.75).

   Οι κανονιέρηδες έρχονται με φόρα μετά το επιβλητικό 5-3 επί της Τσέλσι. Από την άλλη οι Μασσαλοί όποτε πάνε στο νησί, πάνε μόνο για...διακοπές με 6 ήττες στα τελευταία 8 ματς. Ψιλοσούπα το κόβω το ματσάκι, αν θέλουν οι φίλοι της Betfair μπορούν να παίξουν κόντρα την Μαρσέιγ. 

   Η Βαλένθια ψάχνει την πρώτη της νίκη στους ομίλους.Αν χάσει και τώρα βαθμούς απέναντι στη Λεβερκούζεν θα κουνήσει μαντηλάκι αντί για σεντόνι. Ξερό άσσο (1.55)

Champions league και φυσικά πολλά goals

Betoclock

Καλησπέρα σας φίλοι μου άλλη μία μέρα με πολλά goals για να βγάλουμε μερικά χρήματα. Εχθές ο Big Smoke έπιασε στο ΣΕΒΙΛΛΗ- ΓΡΑΝΑΔΑ το διπλό με απόδοση 8.75 καθόλου άσχημα νομίζω. Ας δούμε τις προτάσεις μας για σήμερα:

Ο προσωπικός μου κωδικός Σύστησε & Κέρδισε είναι: 6AFLEW4HG
Κατά τη διάρκεια εγγραφής σου στην Betfair θα πρέπει απλά να εισάγεις αυτόν τον κωδικό στο ζητούμενο πεδίο. 'Οταν στοιχιματίσεις 30 ευρώ θα πάρεις άλλα 30 ευρώ bonus.


 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ   ΣΚΟΡ 
1 Ζενίτ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
15,5 1-0
2  Μπάτε  Μίλαν 13 1-1
3 Άρσεναλ Μαρσέιγ 13 0-0
4  Βαλένθια  Μπάγερ Λεβερκούζεν 15.5 3-1
5 Μπορούσια Ντόρτμουντ Ολυμπιακός Πειραιώς 15 1-0






Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

I am back with my friends....


Betoclock

R.Baggio
Φίλοι μου είμαστε πάλι κοντά σας με καινούρια παρέα και πολλές προτάσεις για να πηγαίνουμε όλοι μαζί στο ταμείο. Καλωσορίζω στην παρέα μας τον Black Sheep  και τον Big Smoke  τους εύχομαι καλή επιτυχία. Περιμένω  όμως άλλο ένα μέλος για να γίνει η ομάδα των συντακτών μας ακόμα πιο δυνατή ελπίζω μέχρι αύριο να έχει δώσει σημεία ζωής.



Ο προσωπικός μου κωδικός Σύστησε & Κέρδισε είναι: 6AFLEW4HG
Κατά τη διάρκεια εγγραφής σου στην Betfair θα πρέπει απλά να εισάγεις αυτόν τον κωδικό στο ζητούμενο πεδίο. 'Οταν στοιχιματίσεις 30 ευρώ θα πάρεις άλλα 30 ευρώ bonus.


Big Smoke The beginning!!!


H πρώτη ανάρτηση μου είναι γεγονός για το Blog που παιζει κατά τις λευκής ισοπαλίας.Εγώ είμαι εδω με τις αναρτήσεις μου για να προτείνω κάποιες εξτρά επιλογές για ποντάρισμα. Ελπίζω σε επιτυχία και πολλά ταμεία!!!




ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΡΑΝΑΔΑ : 2 8,75 (unibet)



Καλή αρχή


Black Sheep
Καλησπέρα



Απόψε Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, για να μας πάει καλά ο νέος μήνας θα προτείνω τους παρακάτω αγώνες. Αν πάλι δεν έρθουν, τότε ρίξτε μαύρο στον Οκτώβρη και αφήστε να ξημερώσει αύριο 1ή Νοέμβρη ;)

Ναντ -Λανς under 1.5 goals /2.90 (unibet)
Στοουκ - Νιουκαστλ X / 3.25 (unibet)
Mersin İdman Yurdu
-
Γκεντσλερμπιρλιγκί X / 3.40 (unibet)