Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011















Καλησπερίζω τους φίλους του Betoclock και περνάω κατευθείαν σε μία απλή δυαδούλα για σήμερα…

ΒΟΣΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 1


Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σκοπός του blog είναι να παρουσιάσει ένα τρόπο στοιχήματος που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός.

   Kαλησπέρα όπως έχουμε πει σε αυτό το blog  θα ασχολούμαστε με παιχνίδια  που απλά θέλουμε να μπεί ΈΝΑ GOAL.

    Οι αγώνες που θα επιλέγουμε να σας παρουσιάζουμε σε αυτό το blog είναι αυτοί που αξίζει κάποιος να Στοιχηματίσει .Δηλαδή όσο πιο μεγάλη απόδοση δίνει ένας αγώνας στη BETFAIR τόσο πιο STANDAR είναι . Απλά ένας αγώνας με απόδοση πάνω από 18 είναι ρίσκο, επειδή πρέπει να στοιχηματίσεις πολλά ευρώ. πχ σε ένα αγώνας με απόδοση 23, εμείς για να κερδίσουμε 10 ευρώ πρέπει να ποντάρουμε 220. Η λογική του παιχνιδιού λέει όμως πως είναι σίγουρο κέρδος,αλλά και πάλι πολλά λεφτά...

Εμείς εδώ θα σας παρουσιάζουμε αγώνες με απόδοση μέχρι 18.

    Αυτός είναι ο λόγος δημιουργίας αυτού του blog, με λίγα λόγια θα προσπαθούμε να βρίσκουμε παιχνίδια με πολλά GOAL ( εμείς απλά το 1 golaki θέλουμε ; ) ). Όσοι παίζουν το ΚΑΤΑ 0-0 και παρακολουθούν τον αγώνα ταυτόχρονα γίνονται λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου... Γιατί αυτό... Μα κάθε επίθεση έχει σημασία για σας. Όποια ομάδα βάλει το 1ο GOAL (και πιστέψτε μαι δεν σας νοιάζει ποια θα το βάλει) σας στέλνει αυτόματα στο ΤΑΜΕΙΟ.

ΤΑΜΕΙΟ = όταν κάποιος κερδίζει ένα στοίχημα, πράγμα δύσκολο για μένα τουλάχιστον με όποιον άλλο τρόπο έχω προσπαθήσει..

    Μερικά TIPS: Να παίζετε πάντα Live επειδή οι αποδόσεις είναι πολύ μικρότερες πχ ένας αγώνας πριν ξεκινήσει έχει απόδοση 12.  Δηλ. για να βγάλεις 10 ευρώ πρέπει να ποντάρεις 110. Αν το έπαιζες live η απόδοση που θα ήταν στο 20ο λεπτό θα ήταν λογικά κάπου στο 8. Αν επαιζές τότε το ποσό που πόνταρες για να βγάλεις πάλι 10 ευρώ θα έδινες μόλις 70 ευρώ.

Πρωταθλήματα που πρέπει να αποφεύγετε σε αυτό το είδος στοιχήματος είναι της ΙΤΑΛΙΑΣ Β΄ και της ΕΛΛΑΔΑΣ Β΄.

Πρωταθλήματα με πολλά GOALS είναι : ΒΕΛΓΙΟ 1 και 2, ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 και 2, ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 και 2.
Επίσης της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ και του ΜΕΞΙΚΟ είναι καλά πρωταθλήματα και με μικρές αποδόσεις

    Σκοπός του blog είναι να παρουσιάσει ένα τρόπο στοιχήματος που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός. Με τις  προτάσεις που κάνουμε θέλουμε ουσιαστικά να σας δείξουμε πως το ποσοστό επιτυχίας είναι πράγματι 94-95 %. Επίσης οι προτάσεις μας είναι ένας οδηγός για αυτούς που δε θέλουν να ασχολούνται και να ψάχνουν σε εφημερίδες, απλά βλέπουν κάποιους αγώνες και αν νομίζουν και συμφωνούν με αυτά που γράφω τα παίζουν αλλιώς όχι.

Και κάτι τελευταίο:


    Στο blog υπάρχει και μια εφαρμογή chat έτσι ώστε όποιος φίλος βλέπει κάποιον αγώνα live  μπορεί να πει την γνώμη του για το πως τον βλέπει ,αν θα μπει κάποιο γκολ η όχι, έτσι  θα έχουμε όλοι μας μια καλύτερη ενημέρωση για τους αγώνες.

Big Smoke



Καλησπέρα σε όλους…

Σήμερα όπως και εχτές το κουπόνι μας είναι τελείως ανύπαρκτο και το λογικό είναι αποχή από το ποντάρισμα, κρατώντας τα λεφτά μας για πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια… Από συνήθεια κοίταξα σήμερα τους 3 αγώνες που παίζουν και είπα κλάιν μάιν δεν έχει σήμερα ψωμί. Ξανακοιταω μία και… ΜΠΑΜ!!! Τι είναι αυτό ρε?????

Το δεύτερο παιχνίδι για το Σουνταμερικάνα που η Ουνιβερσιτάριο είχε ξεφτιλίσει την Βάσκο η οποία από κωλοφαρδία δεν μάζεψε αλλά δυο γλολάκια! Ε θα παίξω, ΘΑ ΠΑΙΞΩ!!!



ΒΑΣΚΟ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ 2 10,00 ή

Στοίχημα χωρίς ισοπαλία 8,00

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Betoclock

Γεια σας φίλοι μου, την Κυριακή πάλι είχαμε 5/5 και 100% επιτυχία όποιος με ακολούθησε λογικά κάτι έβγαλε. Σήμερα η μέρα όπως και εχθές δεν έχουν κάτι το σοβαρό για στοιχηματισμό οπότε δε θα δώσω κάποιες προτάσεις. Δεν είναι ανάγκη να παίζουμε κάθε μέρα απλά όποτε πιστεύομε πως αξίζει να ρισκάρουμε, γτ το στοίχημα είναι πάντα ένα ρίσκο...

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ανατολικό Μπλόκ


BLACK SHEEP
Το χθεσινό κουπόνι ήταν όντος εφάμιλλο των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας .. Η Ανατολική Ευρώπη όμως θα μας βοηθήσει σήμερα ??













Μετά από το χθεσινό "παγιδευμένο" κουπόνι παμε σήμερα Δευτέρα να ρεφάρουμε λιγο…

ΛΑΝΣ – ΣΕΝΤΑΝ 2

ΜΠΑΡΙ – ΒΕΡΟΝΑ X (1-1 score)

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ X

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011


Big Smoke


Χωρίς πολλά πολλά…







ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2

ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 1ημιχ/1τελικό

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΚΙΕΒΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2

ΣΟΣΟ – ΛΥΩΝ 2

Και οι νάρκες της ημέρας…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ 2

ΜΙΛΑΝ – ΚΑΤΑΝΙΑ X

Μεγάλο;;;; Ντέρμπι

5 στα
5 100% επιτυχία  


Betoclock

6/6 πάλι εχθές και συνεχίζουμε με 100% επιτυχία στις προτάσεις μας. Γενικά πολλή καλή μέρα για το blog με τον Black Sheep να περνάει 3/3 σημεία και τον Big Smoke 3/4. Και μιλάμε για μεγάλα ποσοστά όχι 1.15 και 1.2. Τα γνωστά πλέον παίζουμε κατά του 0-0 και πάμε ταμείο. Τα αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο θα τα δείτε στο τέλος του μήνα... όταν θα έχετε ένα σίγουρο σεβαστό ποσό στην τσέπη σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ. Ότι άλλο θέλετε επικοινωνήστε μαζί στο betoclock@gmail.com.
Οι προτάσεις μου για σήμερα είναι οι παρακάτω:
 Α/Α  ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ  ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ   BETFAIR ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 0-0    ΣΚΟΡ 
1
Λάτσιο
Πάρμα
14 1-0
2 Μίλαν Κατάνια 15.5 4-0
3 Ουντινέζε Σιένα 11.5 2-1
4 Παναθηναϊκός AEK 11.5 3-2
5
Πούμας UNAM
Tijuana 16 1-1

Πετρελαιο-Πηγάδια!!!

BLACK SHEEP
Χθες πήραμε 3 στα 3 ...θα καταφέρουμε και σήμερα να στείλουμε τους μπουκερς στο καναβάτσο??
Η ευκαιρία της ημέρας είναι η Scoda. H ομάδα αδικείται ενώ σκοράρει για πλάκα Αλλά έκατσε και να έχει δύσκολο ξεκίνημα στο πρόγραμμα φέτος, με Ολυμπιακό και συνέχεια με ΑΕΚ και Παναθηναικο κλπ. Η Ξάνθη περιμένει λοιπόν την εξιλέωση 'πνιγοντας' στα Πηγάδια μια μικρή ομάδα τύπου Κέρκυρα. Εγώ θα προτείνω να δώσουμε ένα Handicap στην Κέρκυρα 1 Goal και ο Άσσος της Ξάνθης να εκτοξευτεί στο 3,25 (Απόδοση UNIBET )
Επίσης :